Yüksek bel istilası son hız devam ediyor

Hala gözümün alışamadığı yüksek belli bol pantolon modası aldı başını yürüdü. Kimisine çok yakışan, kimisinde de moda katliamı gibi duran bu pantolonları giyerken nelere dikkat etmelisiniz? İşte birkaç öneri:

Kesinlikle ceplere çok dikkat edin. Yanlarda kabarık şekilde duran cepler özellikle bu tarz pantolonlarda hiç hoş görünmüyor. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi Jessica Simpson'ın üzerinde hiç de güzel durmamış.

jessica

Ayrıca mümkünse kot değil, kumaş pantolonları tercih edin. Aşağıda göreceğiniz gibi Mischa Barton gibi gayet anoreksik birisini bile böyle kilolu gösteren bir pantolonu giymek istemezsiniz, emin olun. Ayrıca burada da bir kabarık cep faciası yaşanmış.

mischascarlett



Mary Kate ve Ashley Olsen'ın sonunda evsiz barksız modasını bir kenara bırakmaları çok mutluluk verici. Özellikle Mary Kate, Topshop pantolonları ve Balenciaga olduğunu sandığım topuklu ayakkabılarıyla gayet güzel görünüyor.

maryashley

Posted by zerofeelings 19:47  

1 Comment:

  1. Anonymous said...
    eşli, sözüm sana; seni severim, kardeşin olacak manyağı daha da çok severim. bebeyken trol tipinde olmanız itibariyle kafanızı sıkıştırasım gelirdi lakin büyüyünce kadına benzediniz, afferim yavrum.

Post a Comment