Sneaker Freaker

Herkesin dolabında mutlaka birkaç çeşit sneaker vardır. Elbette sneakerlar günlük hayatta en çok tercih ettiğimiz ayakkabı çeşidi. Bu sene oldukça yeni çeşit çıkaran markalardan birkaç öneriyi sizlerle paylasmak istiyorum:

1)Bianco

Markanın ayakkabı çeşidi oldukça fazla. Sneakerlar olsun, sandaletler olsun, babetler olsun markanın renk konusunda fazlaca çeşidi mevcut. Bir o kadar çizmelerinin de renkli olması markanın dikkat ceken özelliklerinden. Ki soğuk bir kışta en iyi kurtarıcılar herzaman çizmelerdir...

www.bianco.com

2)Veja

Markanın voleybol, yürüyüş, basketbol için özel tabanla üretilmiş ayakkabıları olması iyi özellik. Özellikle ortopedik sorunları olanlar için gayet uygun bir seçim olacaktır. Ürünlerin genellikle aynı tipte olup renk seçeneğinin fazla olması markanın avantajımı dezavantajımı diye düşündüm açıkçası.

www.veja.fr

3)Acupuncture

Spiderman 3 filminde kullanılan bu ayakkabı markası da tam anlamıyla fantastik kahramanlara göre :) Renk seçenekleriyle her türlü zevke hitap edecek ayakkabılara sahip. Promosyon bölümünde gerçekten cazip fiyatlara ürünler bulabilirsiniz.

www.acupunturefootwear.com

4)Ipath

Hayattaki en büyük platonik aşkım Adam Brody'nin ayağında gördüğüm bu ayakkabı markasının özellikle 'dayak' ürününden bir tane edinmeye karar verdim. Markanın bir kaykay firması olması ve bünyesinde Kenny Reed, Adelmo Jr. gibi ünlü kaykaycıları bulundurması da ayrı bir özelliği. Skater boi sevgililerinize hediye almak istiyorsanız bir göz atma vakti gelmiş bile.

www.ipath.com

5)New Balance

Dünyanın her yerinde new balance satan yerlerle karşılaşmak mümkün. Yeni yeni alıştığım bu marka geçen sezon ve bu sezon kendinden cok söz ettirdi. Running, fitness, outdoor, classics gibi ayrı ayrı bölümlere ayrılmış ürün seçenekleri bulunmakta. Gerçi hep aynı tasarım başka renkleri beni pek açmasada baya rahat ayakkabıları var.

www.newbalance.com

Posted by issue 23:27  

0 Comments:

Post a Comment