DVB-david victoria beckham


David Beckham'ın 250 milyon Euro'ya Los Angeles Galaxy takımına transfer olması ile birlikte heryerde ünlü ingiliz çiftin özel hayatına rastlar olduk. Beckhamlar evde çıplak dolaşıyorlarmış, yüzü gülmeyen güzel Victoria, kocası ve hatta tüm kadınlar kendisini beğensin diye geçirdiği bir dizi estetik operasyon yüzünden androite benzemiş, The Secret'ı okuduktan sonra Spice Girls'e dönmeye karar vermiş vs.. (The Secret'ın yaptığı patlamadan bahsetmeme gerek bile yok burada o yüzden es geçiyorum.) Ben de bu ünlü çiftin kendi koleksiyonlarını toparladığı DVB markası hakkında yazmasam olmazdı.

Siteye girince klasik birkaç elbise ve Victoria Beckham'ın o minicik boyunu sergilediği milyonlarca fotoğraflarla karşılaşacağımı sanıyordum. Sanıyordum kelimesinden öyle olmadığı anlaşılıyor herhalde.DVB style isimli site sizi Beckham ailesinden haberlerle karşılıyor.Blog bölümünde bayan Beckham'ın cep telefonundan çekilmiş fotoğtaflar var. Ve VBTV! Victoria'nın köpeğiyle, David'le ve çocuklarıyla evinde arabasında orda burda çekildiği videolar var. Megalomanlığın böylesi.. Ben olsam hergün açıp izlerdim. Herneyse..Bizi asıl ilgilendiren "Collections" kısmı ve yalnızca sansasyon yaratıp adını duyurmak isteyen celebrity designerlardan farklı olarak ele avuca sığar birşeyler yapmış olmaları.

Koleksiyonda ilk olarak karşımıza gözlükler çıkıyor.Her parçayı tek tek kendisi tasarlamış. Koleksiyonun her parçasında vintage ve 60, 70 ve 80'lerin moda dünyasındaki ikonların taktığı gözlüklerden esinlendiğini söylüyor girişteki yazısında Victoria.Gözlükler gerçekten mükemmel girip bir bakmalısınız..Koleksiyonun 2. kısmında kokular bulunmakta. 3. olarak Samantha Thavasa ile çalışılmış çantalar var. Bu koleksiyon yalnızca Japonya'da mevcutmuş. Sitede çantaları Beckham tanıtıyor.


Sitenin girişindeki haberleri de Victoria Beckham bizzat bildiriyor size. Bu nasıl bir alçakgönüllülüktür. Bakın LA' ye yerleşmeleriyle ilgili nasıl bilgilendirmiş site ziyaretçilerini ve Beckham hayranlarını;

LA baby!


Hello everyone,
I hope you are well?
As I'm sure you know, we are finally in LA. We've been looking forward to the move for such a long time, and now it has finally happened we can't wait to get settled in. It was a long flight for our three boys but they are so excited - they think they're going to be living in Disneyland!
David had his first press conference as an official LA Galaxy player last Friday - he handled it well, it can be a daunting task doing a press conference and I really was very proud of him. That evening I appeared on the Jay Leno show, I must admit I was a bit on the nervous side but it was a great show to be on. And did you catch my TV show the other night? I really hope you enjoyed it - let me know what you thought.
So that's my first few days in America. All we need to do now is unpack - something I'm not looking forward to!
Catch up with you soon
Love
Victoria
x


DVB

Posted by ilke 16:15  

2 Comments:

  1. pansy said...
    ah bu beckhamlara bayiliorum.iyk..
    zerofeelings said...
    victoria'nın rock and republic'inin bir skinnyleri vardı geçen yıl, süperdi *gosh*

Post a Comment