Festival Modası

Festival sezonu tam gaz devam ediyor. Rock'n Coke yaklaşırken içini bir heyecan kaplayan yazarınız ben, sizin için bir festivale götürülecekler listesi hazırladım. Evet sevgili fashionistalar, yağmurdan saçlarınız kafanıza yapışmış ve makyajınız akmışken, en sevdiğiniz ayakkabılarınızın altında 10 santimlik çamurdan topuklar oluşmuşken, deodorant ve banyosuz bir haftasonu geçirirken bile modayı takip etmemeniz için bir neden var mı? Evet, tabii ki yok. O halde aşağıya bir göz atın, zarif bir şekilde pislenin.





Deniz kenarında bir festivale gitmiyor olsanız da mutlaka bikininizi yanınızda bulundurun. Bütün kış coca cola light-marlboro lights tüketerek yaptığınız o zorlu diyetin ödülünü göstermek sizin de hakkınız, evet bunu hak ettiniz. Ayrıca duş almak için de bikininize ihtiyaç duyabilirsiniz. Yukarıdaki Topshop bikini gayet güzel bir seçim.

Festivalin en olmazsa olmazı olan Eastpak sırt çantanız, mümkün olduğunca büyük olmalı. Ön tarafı bir sürü abuk subuk detayla doldurulmamış bir çanta almanızı tavsiye ederim, çadırda çantanızı yastık olarak kullanırken kafanıza gözünüze giren fermuarlar nedeniyle acı çektiğinizde bu lafımı bir daha hatırlayacaksınız.

Tabii ki güneş gözlüğünüz de çantanızda yerini almalı. Rayban'in yeniden revaçta olan Wayfarer'ları güzel bir seçim olabilir.





Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olmalısınız. Biliyorsunuz ki yağmursuz ve işkencesiz geçen festivaller festivalden sayılmıyor. Mavi Jeans'in yukarıda gördüğünüz ceketi, ince ama yağmurdan koruyucu olduğu için tercih edilebilir.

Skinny jeanleriniz olmadan hiçbir yere gitmemeniz gerektiğini zaten bildiğinizi varsayarak, Topshop'ın mor skinny'sinin festival havası için hoş bir seçim olduğunu söyleyip geçiyorum. Neden skinny konusuna ise az sonra değineceğim.

Festival ortamında başına her türlü şey gelebileceğinden, yanınıza çok sevdiğiniz tshirtlerinizi almayın. Sonra üzülürsünüz. Topshop'ın bu pembe tshirtü hem festival modunda, hem de tshirtün ölümü halinde kafanızı duvarlara vurmayacağınız kadar ucuz.





Parmak arası terlikler olmadan yaşayamayan bir kişilik olarak, Claire's'de çok şeker ve ucuz flip-floplar bulabileceğinizi söylemeden edemedim. Festival ve tatil rahatlığını hissedebilmek için onlar gibisi yok.

Etrafınızda ayna olmadan geçireceğiniz birkaç gün için en büyük kurtarıcınız olan minik aynaların şirin örneklerini Claire's'de bulabilirsiniz.

Yağmur çamur demişken, güzelim ayakkabılarınıza acı çektirmemek için lastik çizme edinmelisiniz. Bir çok farklı model için buraya göz atın. Skinnylerinizi onların içine sokarak kirlenmelerini önleyebilirsiniz.



Mutlaka yanınızda bir şort götürün. Yukarıdaki Miss Selfridge şort son derece güzel.

Eğer inatla saat kullanmayan ve cep telefonuna güvenen insanlardan biriyseniz, telefonunuzu şarj edememe olasılığına karşı mutlaka bir saat edinin. Swatch'ta birbirinden güzel saatler bulabilirsiniz.

Şapkanızı asla unutmayın. Güneş, yağmur ve rüzgar gibi her türlü hava koşulu için çok ihtiyacınız olacak. Ayrıca yıkama imkanı bulamayacağınız ve ikinci günden itibaren iğrenç görünecek olan saçlarınızı kapatmanıza da yardımcı olabilir. Bu yeşil Topshop şapka güzel bir seçim.

Posted by zerofeelings 22:28  

2 Comments:

  1. pansy said...
    super olmus zerocm ellerine saglik.
    birsey daha eklemek istiyorum yanliz,benim gbi les olan saclar icin;
    Saclarinizin hepsini toplayabilmenizi saglayan kocaman kiskacli bi toka.
    iyi eglenceler.
    ilke said...
    ay o wayfarer'i istiyorum

Post a Comment