Reklamların Ünlü Yüzleri

2007 sonbahar/kış sezonunun reklam kampanyaları tahmin edebileceğiniz gibi ünlülerle dolu. Önümüzdeki birkaç ay boyunca birçok yerde karşınıza çıkması muhtemel bazı ünlü yüzleri sizinle şimdiden paylaşmak istedim.


Miu Miu'nun bu sezonki yüzü olarak Laetitia Casta'yı göreceğiz. Sanki Miu Miu bir çanta almayı istemek için ikna edilmeye ihtiyacımız varmış gibi?


Angelina Jolie ise St.John'un Mario Testino tarafından yapılan çekimlerine katılmış. Angelina aynı zamanda markanın çocuklarla ilgili olarak yürüttüğü hayır işlerinin de sözcülüğünü üstlenmiş. Ondan da bu beklenirdi zaten.


Bugünlerde adının önüne moda ikonu sıfatını eklemiş bulunan isimlerden biri haline gelen Sienna Miller, aynı zamanda sözcüsü olduğu Pepe Jeans reklamlarında boy gösteriyor. Sienna bununla da kalmayıp Tod's reklamlarında da karşımıza çıkıyor.



Keira Knightley ise Chanel'in parfümü Coco Mademoiselle'in reklamlarında kırmızı elbisesiyle Paris sokaklarında kameralarla buluşuyor.



Gucci ise mücevher kampanyasının yüzü olarak Drew Barrymore'u tercih etmiş. Normalden farklı olarak gayet bronzlaşmış bir Drew var karşımızda.


Her yerde karşımıza çıkmaktan henüz sıkılmamış olan Beyonce'yi, Emporio Armani'nin son parfümü olan Diamonds'ın reklam kampanyasında görüyoruz. Malesef daha iyi bir seçim yapabilirlerdi diye düşünmeden edemiyorum.

Posted by zerofeelings 19:11  

1 Comment:

  1. ilke said...
    thanks zero.

Post a Comment