Londra Moda Haftası

Londra Moda Haftası, 4. gününde son hız devam ederken, genç tasarımcılar dikkat çekti. Dünün en çarpıcı isimleri Luella ve Christopher Kane oldu. Geçtiğimiz günlerde çalınan tasarımları ile gündeme gelen Chris Kane, herşeye rağmen gayet başarılı bir koleksiyon hazırlamayı başarmıştı. 5 yıl sonra New York'tan geri dönüş yapan Luella Bartley ise heyecanla onu bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmadı.


Solda Christopher Kane, sağda Luella.


Pazar gününün en çok konuşulan ismi ise hiç şüphesiz Gareth Pugh oldu. Omuzlarında sahte fareler asılı deri parçalarından oluşan elbise defilenin en ilgi çekici parçalarındandı. Son derece ilginç ve radikal olarak tanımlayabileceğimiz koleksiyon için Vogue baş editörü Anna Wintour "çok cesur" yorumunda bulunmuş. Bence aşağıdaki küp şeklindeki şapkayı tanımlamak adına cesur kelimesi az bile kalıyor.



Biraz da magazin... Amy Sacco'nun 2002 yılında New York'ta kurduğu ve Lindsay Lohan, Nicole Richie ve benzeri socialite kişiliklerin eksik olmadığı mekan Bungalow 8'in Londra şubesinde dün gece muhteşem bir parti varmış. Londra Moda Haftası'ndaki defilelerini tamamlayan Christopher Kane ve Gareth Pugh, it-model Agyness Deyn ve House of Holland'ın kurucusu Henry Holland ile takılırken görülmüş. House of Holland koleksiyonunun yarın tanıtılması bekleniyor. Defilede ise tabii ki Aggy Deyn yer alacak.
Agyness Deyn ve Henry Holland

Posted by zerofeelings 14:06  

0 Comments:

Post a Comment