Moda dünyasından son haberler

Son günlerde Fashionalism olarak fazlasıyla torpil geçiyor olduğumuz pek sevgili Christopher Kane'in Ungaro'nun baş tasarımcısı olacağına dair duyumlar Londra Moda Haftası'nda kulaktan kulağa dolaşıyormuş. Ancak henüz doğrulanmış bir haber yok.


Zara'nın bir süredir tartışmalara konu olan gamalı haç desenli çantaları piyasadan toplatılıyor. Anti-faşist grupların eleştirilerine hedef olan Zara'nın sözcüsü ise "çantalarda swastika desenleri olduğunu fark etmediklerini(?!)" iddia etmiş. Bu açıklama bana gayet komik geldi. Dolabımda hiç bir zaman tek bir parça giysisi bulunmamış olan ve koleksiyonlarındaki parçalara genelde bedava-verseler-giymem şeklinde yaklaştığım Zara'nın böyle çüş dedirten birşey yapmasına pek de şaşırmadım açıkçası. Zaten çanta da aşağıda gördüğünüz gibi son derece çirkin.

Biraz dedikodu olmadan hayatın ne anlamı var ki? Günümüzün en stylish çiftlerinden Kate ve Pete'in ayrılmasından sonra Pete'in akıllanacağını düşünüyor insan. Ancak Pete Doherty anlaşılan hiç dersini almamış. Şu anda rehabilitasyonda olan Pete'in yeni sevgilisi Courtney Love imiş. Sid and Nancy efsanesinin dandik bir taklidi gibiler sanki. Kendilerine romantik rehab ortamlarında mutluluklar diliyoruz. Bu size de tencereli kapaklı birşeyler çağrıştırmadı mı sevgili okuyucular?

Posted by zerofeelings 19:11  

2 Comments:

  1. ilke said...
    Courtney Love? Eww!
    pansy said...
    neeeeyyy Courtney Love mii...

Post a Comment