Kiralık: Tasarımcı Çanta

İnternet üzerinden satılan designer çantaların %80'inin sahte olduğunu biliyor muydunuz? Ülkemizde herşeyin kolaylıkla bulunamadığı ve internet üzerinden alışverişin oldukça tercih edildiği düşünülürse, bu gerçekten korkutucu bir oran. Hem sizi utanç verici durumlara düşürebilecek, hem de hak etmeyen kişilere kazanç sağlayan taklit çantalardan uzak durmak istemeniz; size binlerce dolara mal olmak zorunda değil artık. Ürünün orijinalliğine dikkat ediyorsanız ancak fiyatını karşılayamıyorsanız, onu makul fiyatlara belirli bir süre için kiralayabilirsiniz. Bu amaçla kurulan birçok site içinde hem fiyatları uygun olan, hem de Türkiye'ye gönderim yapan bir site olan Runaway Bags'e mutlaka bir göz atın.

Almanya temelli bir şirket olan Runaway Bags'de istediğiniz çantayı haftalığı 10 ve 60 euro arasında değişen fiyatlara kiralayabiliyorsunuz. Almanya için gönderim ücreti 9,90 euro. Buna çantanın sigortası, evinize getirilmesi ve kira süresi sonunda evinizden alımı dahil. Diğer Avrupa ülkeleri için ise 19,90 gönderim ücreti veriyorsunuz, ancak kira süresi bitiminde çantayı geri postalama ücreti size ait.

Eğer önceden haber verip kira süresini uzatmadan çantayı zamanında geri göndermezseniz (yani kısacası üstüne yatarsanız), çantanın asıl bedeline 50 euro eklenerek kredi kartınızdan çekiliyormuş. Ancak pek yaratıcı Türk milletinin çantayı kiralarken kullandığı kredi kartını iptal ettirmek yoluyla bu soruna bir çözüm getirmesi halinde nasıl bir yaptırım uygularlar, ya da uygulayabilirler mi bilemiyorum.

http://www.runawaybag.com/

Posted by zerofeelings 00:28  

0 Comments:

Post a Comment