Stil Dosyası: Agyness Deyn

Laura Hollins olarak 16 Şubat 1983 yılında Littleborough, İngiltere'de dünyaya gelen Agyness Deyn, şu sıralar moda dünyasında en göze çarpan isimlerden birisi. Eylül 2006'da Marc by Marc Jacobs, Proenza Schouler ve Zac Posen defilelerinde podyuma çıkarak moda dünyasına adım atan Aggy, 1 yılda tam bir it-model haline geldi. Burberry'nin önünden her geçişimde vitrini kaplayan dev fotoğrafına bakarak iç geçirdiğim bu bayanın her defilede, her dergide, her haberde karşıma çıkıyor olmasından elbette hiç de şikayetçi değilim. Diğer modellerin aksine o kadar gerçek bir havası var ki, birlikte dışarı çıkıp eğlenebileceğim, herhangi bir arkadaşımmış gibi geliyor bana. Kendine özgü platin sarısı ve önleri uzun kısacık saçlarıyla Aggy, önümüzdeki yıllara öyle bir damgasını vuracak ki; Kate Moss işsiz kalacak şunu da şuraya yazıyorum.


Şimdi asıl konuya gelelim. Bir adet stil ikonu olan Agyness Deyn'in bu başarısının altında ne yatıyor? Onu nasıl örnek alabiliriz?

1- Kendinize en az kendiniz kadar trendy olan arkadaşlar edinin. Çeşitli defilelerin sahne arkalarında birlikte takılın.


2-İşin en olmazsa olmaz kısmı, kendinize bir Henry Holland bulmanız.



3-Vogue kapaklarında yer almadan asla bir Aggy olamazsınız. Ayrıca bir çok ünlü markanın reklam kampanyalarında yer almanız gerekli.



4-Her durumda süper görünmeyi başarabilmelisiniz. Çamurlu iğrenç festival ortamları olsun, yemek yerken yakalandığınızda olsun her zaman güzel görünün. Ayrıca deli gibi Çin yemeği yiyerek 0 beden kalmayı başarabilen bir insan olmanız da önemli bir nokta.



5-Giyiminizde pantolon askısı, şapka gibi erkeksi detaylara yer verin.



6-Kalın külotlu çoraplarınızı üstünüzden eksik etmeyin.



7-Bol ve uzun t-shirtlerle kazakları elbise niyetine kullanın.



Not 1: Londra Moda Haftası sırasında Aggy Topshop'la bir görüşme yapmış. Topshop'ın yeni koleksiyonlarını onun hazırlaması düşünülüyordu ancak kesin bir sonuç çıkmadı.

Not 2: 15 yaşından beri çok yakın arkadaşı olan Henry Holland ile bir takı koleksiyonu hazırlayacakmış sevgili Agyness.

Posted by zerofeelings 01:29  

1 Comment:

  1. zui said...
    i totally <3 Agyness

Post a Comment