VALENTINE'S DAY


14 Şubat'a az kalmışken hediye arayanlar için birkaç öneri:

-Eğer ilişkiniz yeni başlamışsa ve hediye alıp almama konusunda kararsızsanız alma durumunda olayı fazla abartmamanızı tavsiye ediyorum. Şayet siz 1 aylık kız arkadaşınızın karşısına Louis Vuitton torbasıyla çıkarsanız karşı taraf aynı değerde birşeyler almak için oldukça zor durumlara girebilir.
-Uzun süreli bir ilişkiniz varsa zaten sizin için hediye seçmek zor olmasa gerek. Nasılsa birbirinizi uzun süredir tanıyorsunuz, zevkleriniz ve ihtiyaçlarınızı biliyorsunuz.

-Kız arkadaşınız için; kalpli olan herşeyi son derece tavsiye ediyorum. Pembe de olursa kız arkadaşınız ne kadar şirin ve düşünceli olduğunuzu düşünüp boynunuza atlayacaktır. Starbucks'ın bu gün için ürettiği termos ve muglar son derece alınası. Güller kulağa çok arabesk gelse de son dakika kurtarıcısı sayılabilir.



-Daha da romantik olmak istiyorsanız eve sipariş edeceğiniz güzel bir yemek eşliğinde kırmızı şarabınızı da içtikten sonra birlikte bu filmi izleyebilirsiniz.






-Fashionista hanfendilerimiz kendilerine alınan bir adet Marc Jacobs Daisy ya da Christian Dior ile eminim çok mutlu olacaklardır.















-Erkek arkadaşınız için; psp, snowboard, parfüm gibi standart hediyelerin dışında kumaş boyasıyla üzerine "my girlfriend is the sweetest" yazıp verirseniz ikiniz birden baya mutlu olursunuz sanıyorum. Ayrıca Backhaus bugün için kalp şeklinde özel cookiler hazırlıyor. Bunlar da alacağınız hediyenin yanında küçük birer jest olabilir.


-13 Şubat ve hala umutsuz haldeyseniz bir de şuraya bakın; http://giftfinder.stylefeeder.com/


-Son olarak hangi ruh hali içerisinde olursanız olun sevgililer günü kutsal bir gün ve "Valentine's day is a bloody mainstreem shit" yerine " Love is in the air" mantığını benimsemenizi öneriyorum.

Posted by ilke 02:50  

1 Comment:

  1. zerofeelings said...
    14 şubattan nefret ediyorum.

Post a Comment