Fashion's Night Out

10 eylül akşamı başta New York olmak üzere, Londra'dan Tokyo'ya çeşitli dünya başkentleri(kendi Vogue baskısı olan ülkeler diyelim) ekonomik krizin etkilerini ortadan kaldırmak ve insanları tekrardan alışverişe teşvik için bir takım etkinlikler ve partiler düzenlendi.
Ve tahmin ettiğiniz gibi en gösterişli partiler de NY'ta oldu. Başta Vogue elemanları olmak üzere (Anna,Andre,Hamish..etc) moda dünyasının önde gelenleri NY'taki çeşitli mağaza ve department store'larda düzenlenen etkinliklere katıldı.

*MK ve Ashley Olsen Barneys NY'da barmaid'lik yaptılar hatta gecenin ilerleyen saatlerinde bulundukları kat izdiham yüzünden kapatılmış..
*Zac Posen Bergdorf Goodman'ın vitrininde elleriyle kıyafet boyadı.
*Taylor Momsen grubuyla Teen Vogue için performans sergiledi.
*Kenneth Cole, müzisyen Matisyahu ile birlikte kendi mağazasında gitar çaldı.
*Şarkı söylemeyi deneyenler çoğunluktaydı.. SJP, Barbara Walters ve Bettie Midler; Oscar de la Renta ile şarkı söylediler. Hamish Bowles ve Isaac Mizrahi de mağazalarda şarkı söyleyenlerdendi.
*Kate Hudson, Stella McCartney mağazasında imza dağıttı.
*Andre Leon Talley ünlülerin yer aldığı bir yarışma sundu..

İşte partilerden kareler..

Ayrıca CFDA başkanı Diane Von Furstenberg'in yaptığı açıklamada Fashion's Night Out'un beklenen ilgiyi gördüğünü ve bu etkinliği her yıl yapmak istediklerini açıkladı. Umarım 2010'daki etkinliğe gidebiliriz..

Posted by Otto 16:04  

0 Comments:

Post a Comment