STILETTO=ZARAFET

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hepimiz “prenses” zamanlarımızda annelerimizin topuklu ayakkabılarını ayağımıza geçirip,etrafta salınmışızdır sanırım.Ya da öyle zannetmişizdir.Ama şimdi bunu gerçeğe dönüştürmenin zamanı geldi.

Şu sıralar vitrinlerin en vazgeçilmez parçalarından biri stilettolar.Renkler,desenler,tasarımlar sınır tanımıyor,yakında sol çiftinde “you” sağ çiftinde “me” yazan stilettolar görürseniz şaşırmayın.Bir kadını ve erkeği aynı anda mutlu edebilen nadir şeylerden biri olabilirler ayrıca.Bir bakıma da mutluluk formülü diyebiliriz stilettolar için.

İtalya'nın Türkiye'ye tanıştırdığı stiletto ,1950 lerden beri yaşıyor.Audrey Hepburn'ün klasik siyah stilettolarını unutmak mümkün olmamakla beraber,Nicole Kidman,Sienna Miller,Paris Hilton başta olmak üzere celebritylerimizin nadide ayakları lüksü yaşıyor.Bence yaza girmek üzereyken koleksiyonunuza bir çift “tutku” katın,acilen;hatta sınırları zorlayın,sarı,yeşil,mor,pembe. Ayrıca bir arkadaşımla geçen bir sohbetteki şu cümleyi aynen yazmak istiyorum: “Bence dünyadaki en seksi şeylerden biri;karanlık ve boş bir sokaktan gelen topuklu ayakkabı sesidir.”

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Posted by miss dresscode 23:50  

1 Comment:

  1. ilke said...
    senin quote'unu yerim

Post a Comment