Lily Allen Kate Moss'a karşı!



Smile'a çektiği video ile gönüllerde taht kuran Lily Allen New Look tan çıkarttığı Lily Loves koleksiyonu ile Kate Moss'a rakip oldu. Geçtiğimiz mayıs ayında 267 New Look mağazasında satışa çıkan koleksiyon, bu şirin kızımızın birçokları tarafından "rüküş" olarak adlandırılan birbirinden güzel elbiselerinden, kalın saç bantlarından, aksesuarlarlarından, sneaker ve topuklu ayakkabılarından oluşuyor.Kate Moss'un Topshop koleksiyonundan daha renkli daha "genç" parçalar koleksiyonda boy gösteriyor.


Markalar için tasarım yapan ünlülere bakınca hep gördüğümüz şu ince, uzun, sıfır bedenlerden farklı olarak Allen'in kısa bir boyu, tombul bacakları, ayva göbeği ve elbisesinin altına giydiği spor ayakkabıları var. Fakat bu özellikleri ile de diğerlerinden geri kalan bir yanı yok. Hatta bence Moss' un o kasvetli, sadece sıfır bedenlere yakışan, tek tip tasarımlarından daha güzel. Cosmogirl'ün editörü Celia Duncan da benimle aynı fikirdeymiş; "Lily'nin Moss'a oynadığı koz, onun parçalarının sıfır beden süper kadın tasarımlarından daha sıcak olması." demiş. Kulağına taktığı kocaman altın rengi çeşit çeşit küpelerininde hastasıyız hepimiz (zaten bu sene Accesorize, Clarie's gibi aksesuar mağazalarında çeşitlerini bulabilirsiniz çok uzaklara gitmeye gerek yok).






Moss'un koleksiyonundan bir hafta sonra çıkan Lily Loves İngiltere'nin iki büyük moda zincirini de kafa kafaya getirmiş. Topshop mükemmeliyetini korurken, New Look rakibi olarak ayakkabılarda ve diğer satışlarda onu geçmeye başlamış.Lily de Moss'un koleksiyonuna tepkisini The Mirror'ın yaptığı röportaj da şöyle dile getiriyor; " Koleksiyonundan bir kaç parça gördüm - havalı görünüyorlar. Onları giyinir miyim? Ben, şahsen? Onların içine sığacağımı sanmıyorum. O harika bir model, bence kadınlar onun gibi görünmek istiyorlar. Ama bunun sağlıklı olduğunu sanmıyorum." Koleksiyonundan bir tek kendisinin nasiplenmediği Allen'a cevap olarakta WhatLilyLoves'ın websitesine " Tüm kıyafetlerim süper-kızlar için gibi fakat bu sizin sıfır beden olmanızı gerektirmiyor. Hepsi kolay giyilen parçalar." diyor Moss ablamız ve de " Moda hakkında ne hissetiğimi biliyorsun: moda herkes için, yalnıca super zayıf modeller için değil" diye ekliyor..




Kate Moss birkaç sene önce Glastonbury festivalinde bir grup genç kızın hışmından kurtardığı Lily ile tahtını paylaşmak istemediğinden mi yoksa sinirlendiğinden mi bu kadar sert çıkmış bilemedim ama Lily ağzını kapatıp satışların ve kıyafetlerin konuşmasına izin verirse daha sevimli bir kız olacak bence.

Posted by ilke 21:12  

2 Comments:

  1. zerofeelings said...
    lily allen'a kılım.
    Unknown said...
    Kate Moss birkaç sene önce Glastonbury festivalinde bir grup genç kızın hışmından kurtardığı Lily ile tahtını paylaşmak istemediğinden mi yoksa sinirlendiğinden mi bu kadar sert çıkmış bilemedim ama Lily ağzını kapatıp satışların ve kıyafetlerin konuşmasına izin verirse daha sevimli bir kız olacak bence

    +1 canım.

Post a Comment