UGG Boots




http://www.zappos.com/n/br?brand_id=288&
uggs.cozyboots.com
http://www.shoes.com/shop.asp?shopid=ugg&CMP=KNC-Adwords&partnerid=Adwords&cpc=adwords&campaign=Ugg&group=Boots&cpckw=Uggs+boots
http://www.onlineshoes.com/landing.asp?type=brand&brandid=27&pu=0&pu_fs=0&srred=yes&adtrack=gaw&term=ugg+boots
http://www.bootsmarket.com/shoe/guh/?goog1=Ugg%20Boots&&s_kwcid=ugg%20boots%7C1037696252


Malumunuz yaz bitiyor. Sonbahar ve kışa hazırlık içindeyiz. Keşke yaz bitmese derken soğuk günlerin bizi beklemesi de kaçınılmaz bir gerçek. O yüzden kış için bot ya da çizme arayışındaysanız ugg'lar tam size göre. Avustralya çıkışlı olan bu botlar yurtdışında hayli moda. Hatta bu işin biraz ucu kaçmış 'teenage uggs lover' grubuna mensup insanlar plajlara bile mini etek altına giyer olmuş. Her rengi bulunan bu güzel botlar bence çok şekerler. Hem düz hem de cıvıl cıvıl renkleri olan bu botlardan bence kesinlikle edinmelisiniz. Fiyatları 50 dolardan başlayıp 200 dolara kadar çıkan botları indirim döneminde bir hayli ucuza da bulabilirsiniz.




Posted by issue 16:38  

5 Comments:

  1. ilke said...
    çok güzel konuya parmak basmışsın asyacım bende kış için bunlardan düşünüyordum.
    issue said...
    bende toz pembe alıcam süperler
    Anonymous said...
    efendim onları yazın plaja giyme nedenleri bu botların yaz kıs giyilebilr olması geneldede sörfçüler tercih eder hatta kşın sıcak yazın serin tutma özellikleri vardır.moda diye yazıcaksanız biraz arastırın.
    issue said...
    This comment has been removed by the author.
    issue said...
    bende sorfculerin icinde su toplayan yunlerin zor kurudugunu faklı seyler yapma pesinde kosan kizlarin 45 derece sicakta deniz kiyisinda giyerek cok sagliksiz bir davranista bulundugunu okudum ama ne kadar cok sey yazilip ciziliyor ne garip..

Post a Comment