Vanity Fair En İyi Giyinenler Listesi 2007

Vanity Fair 68. geleneksel en iyi giyinenler listesini açıkladı. Bu liste moda hakkında dünyanın dört bir yerinde söz sahibi olan jüri üyeleri tarafindan, adayların yıl boyunca alışverişlerinden tutun yarattıklari kombinasyonlara kadar herşey takip edilerek hazırlanmış.

Bakın listede kimler var;

Çiftler

David ve Victoria Beckham, The Earl ve Cawdor Kontesi, Damon Dash ve Rachel Roy, Frédéric Fekkai ve Shirin von Wulffen, Mitch Glazer ve Kelly Lynch, Ashton Kutcher ve Demi Moore, David Lauren ve Lauren Bush, Viscount ve Viscountess Linley, Brad Pitt ve Angelina Jolie Ruben ve Isabel Toledo.




Moda Profesyonelleri

Amy Astley, Tory Burch, Jefferson Hack, Liya Kebede, Alexandra Kotur, Margherita Missoni, Stefano Pilati, Michael Roberts, Katherine Ross, Hedi Slimane.





Kadın

Charlotte Gainsbourg, Yunan Prensesi Alexvera, Marjorie Gubelmann, Hesse Prensesi Mafalda, Fran Lebowitz, Michelle Obama, Bee Shaffer, Tilda Swinton, Ivanka Trump, Renée Zellweger,Marina Rust Connor,Sofia Coppola,Jemima Khan,Anna Piaggi





Erkek

Tiki Barber, Jonathan Becker, Kont Manfredi Della Gherardesca, Lapo Elkann, Richard E. Grant, Lenny Kravitz, Luis ve Rafael Medina, Hidetoshi Nakata, Nicolas Sarkozy, Gay Talese,Alba Clemente,George Clooney.


Posted by pansy 13:52  

4 Comments:

  1. ilke said...
    Renée Zellweger günde 20 km yürüyerek Bridget Jones's Diary deki halinden 0 bedene düşmüş. (!)
    pansy said...
    mericim ozellikle hala hukmunu suren bridget jones triplerim ve renee'nin adini unutup kac kilo verdigini unutmamamiz sebebiyle oraya onu uygun gordum.masallah.
    ilke said...
    euaeuheuahe evet zaten adını copy paste yaptım.
    pansy said...
    hahahgahagahaga

Post a Comment