Yeni Sezon It Girl'ler

Önümüzdeki sezonlarda dolabımızda olacak giysileri kimler etkileyecek? Tarzıyla dikkat çeken, yeni it girl olmaya aday ünlüler kimler? İşte bu sorunun cevabı olabileceğini düşündüğüm birkaç dikkat çekici isim..

Agyness Deyn

1986 yılında Laura Hollins adıyla Lancashire, İngiltere'de doğan model, şu anda Burberry ve Giorgio Armani gibi markaların reklam kampanyalarının yüzü. Onu aynı zamanda meşhur slogan tshirtlerini tanıtıyor olduğu House of Holland kataloglarından da hatırlıyor olabilirsiniz. Kısa platin sarısı saçları ve 0 beden vücuduyla Versace, Zac Posen gibi markaların defilelerinde gözümüze çarpan Agyness, aynı zamanda müzikle de uğraşıyor. Lucky Knitwear adlı bir grubu olan İngiliz model, The Paddingtons'dan Josh Hubbard ile çıkıyor. Tarzını new rave-fashionista buluşması şeklinde yorumlayabileceğimiz Agyness, kendisine "yeni Kate Moss" denilmesine de çok gıcık oluyormuş.



Peaches & Pixie Geldof

Bob Geldof'un kızları Pixie ve Peaches'in isimlerinin garip olduğunu düşünüyorsanız, tam adlarını duymamışsınız demektir: Peaches Honeyblossom Michelle Charlotte Angel Vanessa Geldof ve Pixie Froufrou Geldof. 89lu Peaches ve kardeşi 90lı Pixie, çok küçük yaşlardan beri medyanın gözü önündeler.

Daisy Lowe

Gavin Rossdale ve Pearl Lowe arasındaki bir kaçamak sonucu 18 yıl önce dünyaya gelen model Daisy, vintage düşkünü bir club kızı havasında. Son olarak Ağustos 2007'nin i-D kapağında sevgilisi Will Blondelle ile öpüşürken çekilen çıplak fotoğrafı ile olay yarattı.





Posted by zerofeelings 23:54  

2 Comments:

  1. Zui's diamond dust shoes said...
    oha diorm kate moss halt etms bunun tarzı mükemmel
    Anonymous said...
    agyness aaahhh tapilasi hatun!!!

Post a Comment