Modada T-shirt İstilası

Erken kalktığımız sabahlarda, aceleyle evden çıkmak zorunda kaldığımız durumlarda ya da sadece kendimizi üşengeç hissettiğimizde, o kadar zordur ki giyinmek.. İşte bu durumların mütevazı kurtarıcıları, her dolabın olmazsa olmazı t-shirtler; kalplerimizi olduğu gibi podyumları da fethettiler. Geçen sezonlardan kalma slogan trendi eskisi gibi kocaman neon yazılar halinde olmasa da hala etkisini koruyor. Ayrıca bu sonbaharda bol bol grafik ve hayvan desenleri görüyoruz. Aşağıda fiyatları 150 ve 500 YTL arasında değişen örneklerini (malesef Türkiye'de sadece internet üzerinden) bulabileceğiniz bu t-shirtleri ister jean ve oxford ayakkabılarınızla, isterseniz de kalem eteklerinizin içine sokarak yine oxford ayakkabılarınızla giyebilirsiniz (evet hastasıyım oxford'ların, nolmuş?).



1. sıra: Luella, See by Chloé
2. sıra: Sonia by Sonia Rykiel, Sass & Bide **
3. sıra: Juicy Couture, Paul Smith


**: Je sors avec le bassiste, Basçıyla Çıkıyorum anlamına geliyormuş efendim. Groupielik kariyerinde yükselmeyi amaçlayan genç kızlarımıza duyrulur.


Ayrıca, Balenciaga'nın 2003 ilkbahar koleksiyonunda bulunan ve astronomik fiyatına rağmen peynir ekmek gibi (?!) satan "yağmur ormanlarında moda kurbanıyım" konseptli gelmiş geçmiş en it T-shirt, Balenciaga tasarımcısı Nicolas Ghesquière'in yeni T-shirt koleksiyonu ile geri dönüş yapıyormuş. Meraklısı için, bu yeni T-shirt Harrods mağazalarında 600 YTL civarında bir fiyata satılmakta.

Posted by zerofeelings 20:20  

0 Comments:

Post a Comment