Cavalli for H&M için son 3 gün




Roberto Cavalli'nin H&M için hazırladığı ve uzun süredir beklenen koleksiyon, 8 Kasım'da satışa sunuluyor. Bugünlerde altın sarısı, parlak ve ışıl ışıl şeylere takıntı derecesinde bir sevgi duymaya başlayan ben, şahsen bu koleksiyonu oldukça beğendim. Ancak leopar deseni konusunda aynı takıntıya sahip değilim malesef. Söz konusu desenle aramızda herhangi bir sorun olmasa da, abartılınca ne yazık ki hayvanat bahçesinde ikamet ettiği kafesten kaçmış bir adet kedigiller ailesinden fashionista gibi görünmeniz kaçınılmaz oluyor. Bu koleksiyonda da aynen bu olmuş.
H&M demişken, bence en yakın zamanda ülkemizde de açılmalı. Avrupa ülkelerinin çoğunluğunda tek bir tane bile Topshop olmayıp her sokak başı H&M mağazaları varken, burada bir tane bile açmayı kimsenin akıl edememiş olması enteresan gerçekten.

Posted by zerofeelings 20:24  

4 Comments:

  1. Miss ZsaZsaZsu said...
    That's my party :)
    [animal prints rule]

    Cok sevdigim bir reklam.
    Cavalli'nin 'accent'i' muhtesem.

    Ayrica H&M'in hem Türkiye'de üretip [Istanbul'da office'leri var] hemde israrla bir flagshipstore acmamasi gercekten ilginc (ve kinilasi!) bir hareket.

    -i wanna shop so much right now-

    Stay fresh'n'clean,
    Öz

    ps: Sim'in en son katildigi party olmasin bu? ;)
    zerofeelings said...
    Sim kimdir nedir ki?
    Chart Smart said...
    Nice Blog :)
    Pina said...
    h and m in Türkiye'de açılmamasının sebebi "ürünlerinin Türkiye'de üretiliyor olması" imiş. Bunu prensip olarak benimsemişler, açmıyorlarmış fabrikaya yakın dükkan. İstinye'de açılacakmış en sonunda ama mekan sahipleri istedikleri alanı vermemişler ve adamlar vazgeçmişler. Ne güzel.

Post a Comment