Harper's Bazaar's Best Dressed of 2007

Harper's Bazaar Aralık sayısı için İngiltere'nin en iyi giyinen kadınları seçildi. Listeyi kimler, neye göre oluşturdu bilemiyorum ancak beklenmeyen isimlerle dolu olduğu kesin.

1. Natalia Vodianova




Dergide Vodianova için "Geceyi siyah giyerek geçiştirmeye ihtiyaç duymuyor" gibisinden bir yorum yapılmış. Ama 1. sıra?? Come onnn, Harper's. O kadar da değil.


2. Thandie Newton

Sokaktan geçen ve "plain jane" olarak özetleyebileceğimiz son derece sıradan, herhangi bir kadını alıp koysalar daha abes kaçmazdı bu kadının 2. sırada olmasından.

3. Agyness Deyn

İngiliz basını tarafından yeni Kate Moss ilan edilen Agyness Deyn son 1 yılda hiç dikkatinizi çekmediyse kör olmalısınız. Listenin çoğunluğu oyuncu, model vs olduğu için tasarımcıların sürüsüyle daha satışa bile çıkmamış koleksiyonlarından ürünleri beleşe evine yolladığı tiplerden oluşuyor, zaten iğrenç giyinmeleri pek olası değil sevgili Harper's. Bu nedenle, bu listede gerçek anlamda "kendi" tarzı olan tek insan olarak, Aggy bu listenin başında olmalıydı.


4. Helen Mirren

2 cümle önce bahsettiğim "beleş designer ürünler ve stylish olma ilişkisi" tam da bu 65 yaşındaki teyzemize uygun. Bana her zaman etek-ceket gezen İngiltere Kraliçesi'nin Vogue'un modanın en ilham verici insanları listesinde bulunmasını hatırlattı.

5. Lily Allen

Nedense kanımın bir türlü ısınmadığı bir insan.

6. Emily Blunt




The Devil Wears Prada'dan hatırlarsınız kendisini.

7. J. K. Rowling

Ne alaka ki??


8. Anouck Lepere



Kimdir nedir en ufak bir fikrim yoktu açıkçası burada ismini görene kadar.

9. Irina Lazareanu



Evet gerçekten güzel giyinen bir bayan kendisi.


10. Kate Moss

2004 yılında listenin başında, 2005'te 2. sırasında ve 2006'da 3. sırasında yer alan Kate Moss'un bu yıl ilk 10'a ucundan girebilmiş olması dikkatlerden kaçmadı. Kate Moss artık moda dünyasındaki yerini kayıp mı ediyor yoksa? Görünüşe bakılırsa Harper's Bazaar öyle düşünüyor.

Posted by zerofeelings 16:51  

1 Comment:

  1. ilke said...
    Biri bana Harper's Bazaar'da asistanlık ayarlarsa dünyanın en hayırlı işini yapar, allah sevdiğine bağışlar, bahtı açılır falan vallahi.

Post a Comment