Style File: Richie Rich of Heatherette

Profesyonel olarak buz pateni yaparken New York ortamlarında club kid olmaya, son olarak da moda tasarımcılığına uzanan ilginç kariyer seçimleriyle dikkat çeken bir isim Richie Rich. Kesinlikle adı kadar farklı ve eğlenceli bir insan. Siz onu Heatherette'in 2 kurucu isminden biri olarak tanıyor olabilirsiniz. New York'ta gece dışarı 'partilemeye' çıkarken giymek için kendi çapında tasarım yapmaya başlayan Richie, şu anda pek çok ünlüyü giydiren ve E! News gibi Televolevari Hollywood programlarında Paris Hilton'la birlikte çılgın atarken gördüğümüz bir isim haline geldi.


Richie'nin karakteri gibi renkli ve hayatı gibi ilginç olan tarzını o kadar çok beğeniyorum ki, tüm beyefendilerimizi onun gibi giyinmeye ikna etmek için bu dosyayı hazırladım.

1-Şapka: Richie'nin tarzının en dikkat çeken noktalarından biri, kesinlikle şapkaları. Nereye giderse gitsin mutlaka şapka takıyor, özellikle spitfire modeli şapkalardan sanırım kendisinde yılın her günü için ayrı bir tane var. Parlak renklerde ve pembe olanlar favorisi.

2-Skinny jeans: Erkek giyiminde her daim favorim olan skinny jeanlerin herkesin dolabında yer almasının ne kadar büyük bir zorunluluk olduğunu zaten bildiğinizi düşünerek, o konuya girmiyorum. "Önemli olan ne düşündüğünüz ya da nasıl biri olduğunuz değil, nasıl göründüğünüz" diyen sevgili Richie de benimle aynı fikirde.

3-Paten: Eskiden başarılı bir profesyonel buz patencisi olan Richie'yi fotoğraflarının çoğunda patenleriyle görebilirsiniz. Defile sonunda podyuma çıktığında, defilelerinin sahne arkalarında, partilerde, kısacası her yerde patenleriyle geziyor. Özellikle simli pembe patenlerine bayılıyorum. Üşengeç bir insan olarak ulaşım açısından patenin yarattığı kolaylıkları da düşünmeden edemedim.

4-T-shirt: Her türlü hava koşulunda t-shirt giymelisiniz. Renkli ve cesur giyinmekten korkmayın. Pembe Lacoste sadece kızlar için üretilmedi. Hatta, bence erkeklere çok yakışıyor. Richie'nin bir diğer favorisi ise logolu ve sloganlı t-shirtler. Ayrıca mümkünse dar olmalı.

5-Ceket: Blazer ya da değil, ceketleriniz siyah ve dar olmalı. Ceket derken amca ceketinden bahsetmiyorum, bunu da göz önünde bulundurun. Ceket + t-shirt + skinny jeans üçlüsünden şaşmayın. Eğer kusursuz erkek modelimi giydirecek olsaydım, kesinlikle bu üçlüyü giydirirdim.

6-Siyah oje: Her zaman siyah oje süren Richie, tabii ki manikürlü kızlar gibi gezmiyor. Onun ojeleri her zaman uzun zaman önce sürülmüş gibi kısmen çıkmış ve solmuş görünüyor.

7-Platin saç: Bembeyaz teni, renksiz parlatıcısı ve platin saçları Richie'ye çok yakışıyor. Ayrıca bazen kaşlarını saçından daha koyu bir kalemle boyayıp, gözlerine parlak farlar da sürüyor.

PS: Über-stylish olan erkeklerin %99'u gibi, Richie gay. NEDEN AMA?? NEDEN? Neden heteroseksüel Türk erkeklerimiz modayla ilgilenmeyi erkeklik derecelerini azaltıcı bir faktör olarak görüyorlar? Neden makyaj yapan erkeklerle dalga geçilir?

Tabii bu da başka bir post konusu olsun artık. Konuyla ilgili şikayet ve düşüncelerimi birkaç saat sonra kişisel blogumda bulabilirsiniz.

Posted by zerofeelings 17:42  

1 Comment:

  1. ilke said...
    Ayrıca Party Monster'da dünyanın en şirin gaylerinden biri olduğunu kanıtlamıştır kendisi.

Post a Comment